Osallistuminen

P9055118_Tuiskunen_706x

World Predator Classic Qualifying Finland 2017 – kilpailuun ilmoittaudutaan wpcfinland.fi -sivuston lomakkeen kautta tai lähettämällä sähköpostilla osoitteeseen info@wpcfinland.fi seuraavat tiedot osallistuvasta venekunnasta:

  • Kapteenin nimi, ikä, puhelin, asuinkunta ja sähköpostiosoite
  • Apukapteenin nimi, ikä, puhelin, asuinkunta ja sähköpostiosoite

Kilpailun osallistujamäärä on rajoitettu. Saatuaan ilmoituksen osallistumisesta kilpailun järjestäjä varmistaa, että kilpailussa on vielä tilaa venekunnalle ja lähettää sen jälkeen venekunnan kapteenille sähköpostilla kuittauksen ilmoittautumisesta.

Kilpailun saalisilmoitusohjelmaan ohjelmoidaan kilpailun kapteenin puhelinnumero ennakkoon. Sen vuoksi osallistujien on ilmoitettava sähköpostilla järjestäjälle saalisilmoituksiin käytettävän puhelimen numero, mikäli se on joku muu kuin ilmoittautumisen yhteydessä annettu veneen kapteenin matkapuhelinnumero.

Lasku osallistumisesta lähetetään kilpailijoille sähköpostilla. Osallistumismaksu on 160 €/venekunta.

Venekunnalla on osallistumisoikeus kilpailuun vasta sen jälkeen kun se on eräpäivään mennessä maksanut osallistumismaksun.

Osallistuessaan kilpailuun venekunta antaa kilpailun järjestäjälle luvan kuvata venettä ja sen miehistöä kilpailussa ja palkintojenjaossa sekä käyttää kuva- ja videomateriaalia sekä saalisilmoitusten kuvia televisiossa, internetissä, facebookissa, lehdissä ja muissa medioissa kilpailuun liittyvien uutisten, ohjelmien, artikkelien ja markkinoinnin yhteydessä.

unnamed

WPC Finland on sopinut kilpailijoille edullisen majoituspaketin kilpailukeskuksena toimivassa Hotelli Petäys Resortissa. Kahden hengen huoneen hinta on 70 e/yö tai 130 e/2 yötä. Yhden hengen huoneen hinta on 50 e/yö tai 90 e/2 yötä. Majoituksen hintaan sisältyy aamiainen.

Varaa majoitus ajoissa, sillä huoneille on kysyntää. Varauksen voi tehdä sähköpostilla (suositeltavaa) osoitteeseen hotelli@petays.fi tai puhelimella 03-673301. Varausta tehtäessä on ilmoitettava varauskoodi WPC 2017 sekä yhteystiedot (osoite, email ja puh.) ja mille ajalle varaus tehdään (pe-su tai la-su).